2022 najlepšie pneumatiky Hankook

2022 najlepšie pneumatiky Hankook

Spoločnosť Hankook existuje od roku 1953 a pôvodne bola založená v roku 1941 ako Chosun Tire Company. Spoločnosť Hankook vytvorila prvý veľký závod na výrobu pneumatík v kórejskom meste Daejeone. Spoločnosť Hankook je známa aj vďaka skorému zavedeniu radiálnych pneumatík a vynikajúcej kvalite, ktorú poskytujú.

Spoločnosť Hankook je už desaťročia popredným výrobcom vysokokvalitných pneumatík a naďalej patrí k špičke. Má obrovské zásoby celoročných, letných a zimných pneumatík. Pred nákupom si overte požiadavky výrobcu vozidla na rozmery.

Kinergy 4S 2 H750

Kinergy 4S 2 H750 je celoročná pneumatika, ktorá vydrží dlhšie ako iné pneumatiky a je určená na každodenné používanie. Poskytuje lepšie jazdné vlastnosti za mokra aj pri všetkých ostatných podmienkach. Dezén predlžuje životnosť pneumatiky a zvyšuje stabilitu. Môže poskytnúť určitú ochranu v zasnežených podmienkach, pričom sa ponúka so šesťročnou zárukou.

Dynapro HP2 RA33

Dynapro HP2 RA33 je ideálna všestranná pneumatika určená pre pickupy, CUV a SUV vozidlá. Či už ste každodenný vodič alebo ich potrebujete pre lepšiu trakciu pri autách s naloženým nákladom, Dynapro HP2 RA33 poskytuje bezpečný a spoľahlivý celoročný výkon s flexibilnými možnosťami, ktoré zodpovedajú rôznym potrebám a použitiu.

Ventus Prime 4 K135

Ventus Prime 4 K135 je ideálna pneumatika pre vodičov športových vozidiel a výkonných sedanov, ktorí potrebujú odolné letné pneumatiky s trakciou potrebnou na jazdu po všetkých povrchoch, či už na mokrej alebo suchej ceste. Jej behúň má zmes obohatenú oxidom kremičitým, ktorá poskytuje väčšiu priľnavosť, čo zvyšuje palivovú účinnosť. Táto pneumatika je vybavená šesťročnou zárukou na opotrebenie behúňa a ročnou zárukou proti bežným poškodeniam.

Dynapro AT2

Pneumatika Dynapro AT2 je vyrobená pre vodičov pickupov a SUV. Je určená pre tých z vás, ktorí radi jazdia v teréne, ale zároveň potrebujú kompetentnú pneumatiku na každodenné jazdenie. Zatiaľ čo AT2 zlepšuje spotrebu paliva, táto pneumatika je aj odolnejšia proti poškodeniam na nerovnom povrchu. Nezávislé bloky dezénu ponúkajú lepšiu priľnavosť v teréne, ako aj pri snežení. Trojvrstvový plášť odoláva prepichnutiu a poškodeniu, pričom nejde o čistokrvné terénne alebo zimné pneumatiky. Táto pneumatika vám uľahčí vyhrabať sa z vyjazdených a zablatených ciest a poskytuje väčší komfort pri návrate na cestu.

Winter Icept RS3 W462

Pneumatika Hankook Winter Icept RS3 W462 je zimnou novinkou z dielne tohto kórejského výrobcu. Ponúka pozoruhodný výkon na snehom pokrytých cestách a v chladnom počasí. Jej skvelé jazdné vlastnosti môžete mať za citeľne nižšiu obstarávaciu cenu ako u prémiových značiek podobnej kvality. Na koleso sa poskytuje šesťročná záruka, ktorá nemusí platiť, ak bolo použité v neprimeraných podmienkach alebo na pretekárskej trati.